EVROPSKI
DNEVNIK
Publikacija
Vesti

Prezentacija nagradnog konkursa u Beogradu, Nišu i Novom Sadu

Povodom predstavljanja nagradnog konkursa za srednje škole „Evropski dnevnik“ održaće se prezentacije nagradnog konkursa radi detaljnijeg predstavljanja konkursa, Uputstva za podnošenje radova na nagradni konkurs i publikacije „Evropski dnevnik 2018/2019“ .

Prezentacije će biti održane u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

U EU Info centru u Beogradu, Kralja Milana 7, održaće se prezentacija nagradnog konkursa u ponedeljak, 19. novembra od 9 do 10h.

U Gradskoj biblioteci u Novom Sadu, Dunavska 1, održaće se prezentacija nagradnog konkursa u sredu, 21. novembra od 10 do 11h.

U Narodnoj biblioteci Stevan Sremac u Nišu, Borivoja Gojkovića 9, održaće se prezentacija nagradnog konkursa u petak, 23. novembra od 11 do 12h.

Biblioteke u Novom Sadu i Nišu deo su EUTEKA mreže.

EUTEKA je mreža 48 javnih biblioteka širom Srbije koje svojim posetiocima nude publikacije i informacije o Evropskoj uniji. Ovu inicijativu su zajedno inicirale Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji, Ministarstvo kulture i informisanja Vlade Republike Srbije i Narodna biblioteka Srbije potpisivanjem Memoranduma o razumevanju 2014. godine, a ovom partnerstvu se 2015. godine priključila i Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije.

Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja možete ih poslati imejl na adresu evropskidnevnik@euinfo.rs
Više o projektu i aktuelnom konkursu „Evropski dnevnik“, možete pogledati na sajtu: www.evropskidnevnik.rs

Prezentacije nagradnog konkursa održaće se u novembru i decembru u 17 gradova u Srbiji.
Više informacija o predstojećim prezentacijama biće dostupne uskoro.

Pratite aktivnosti Evropskog dnevnika na sajtu, na Fejsbuk profilu Reci nam, Tviter nalogu @evrodnevnik i Instagram nalogu @evropski_dnevnik.